lørdag den 17. august 2013

Forberedelseskursus v. Mission Afrika 8. August 2013

Torsdag eftermiddag, vi sidder lige nu og får undervisning i de forskellige sygdomme og infektioner som vi kan være så uheldige at modtage når vi skal rejse ud i den store verden, nærmere bestemt Sierre Leone, det nordvestlige Afrika.

Det har været en lang uge da vi mødte mandag morgen i Africa In Touchs lokaler i centrum af Århus, og har modtaget undervisning i nærmest alting siden. Vi har modtaget rigtig meget undervisning, meget god undervisning, men det er rigtig mange informationer som garanteret bliver ultra vigtige at have med i rygsækken.

Det har virkelig været kanon fedt at blive informeret så meget om Afrika som helhed men også om de forskellige stilling vi kan komme i. Man kan også sagtens mærke at nu er det begyndt at komme tæt på, en enkelt uge mere på arbejdet i Kragelund og så skal tasken pakkes og kursen sættes mod KBH.
Det er utroligt at tænke på at de næste 4 måneder skal foregå i en helt anden "verden", kultur og mere end 5000 km væk det kolde, rolige og trygge Danmark.
Om selve kurset vi var på forgik det på Diakonhøjskolen i Århus hvor vi boede på nogle værelser ovenover Mission Afrikas lokaler. Det var hårdt, men det var nogle fantastiske menneske på kurset, 16 vidt forskellige mennesker som skal sendes ud til 5 forskellige nationer. På trods af vore forskellige baggrunde både personligt så vel som geografisk er det imponerende hvor tæt man er kommet ind på hinanden i løbet af 5 dage. Glæder mig også meget til at se dem igen når vi alle er kommet godt hjem, og har masser af fede oplevelser at fortælle om.

Efter at taget pænt afsked med folkene fra firmaet er det nu for alvor kommet tæt på, en enkelt uge tilbage i DK. Selvom om at turen for alvor var ved at komme lidt i farer. Et enkelt øjeblik af tankeløshed og dumhed, kostede 7 sting i højre håndled og formentlig et kommende grimt ar, ikke nok med det så skal jeg have taget stingene ud i Sierre Leone, så hvis jeg ikke finder en læge i Freetown eller Bo må jeg selv til at lege praktiserende læge. Så må vi se hvordan det kommer til at gå.

Næste indlæg kommer formentlig til at blive fra Sierre Leone, Freetown eller Bo.

Guds fred!

// Asbjørn